Auteur: Ilja74

Hoe, wat en waarom?

Welkom op de site  Windsurfing Westfriesland.

De jongste windsurfvereniging van Nederland!

Waarom een nieuwe windsurfvereniging?

Nou dat is vrij simpel; de meeste windsurfers zijn helemaal niet verenigd in een club, wat deels ook wel te begrijpen is. Je pakt lekker je spulletjes en gaat lekker naar het water toe en neemt het er van. Op de kant spreek je weer je surfmaatjes en na afloop ga je weer lekker naar huis. Niks mis mee maar op het moment dat er dingen veranderen aan de waterkant is er niemand die de belangen van de individuele windsurfer kan behartigen en verdedigen. Ook is het voor de diverse instanties natuurlijk ook redelijk lastig om deze groep te horen of te bereiken als zij willen weten wat er leeft.

Dit merk je in het hele land op de diverse locaties en dit geheel heeft mij doen besluiten om Windsurfing West-Friesland op te richten met als doel deze windsurfers te verenigen en daardoor ook de belangen van deze groep over te kunnen brengen en vertegenwoordigen.

Dat doe ik op dit moment in m’n eentje met wat hulp van de mensen en mede surfers om mij heen maar al gaande weg sluit ik zeker niet uit dat er nog wat mensen bij gaan komen om het geheel beter voor elkaar te krijgen.

Wij richten ons dus puur op datgene wat er in en rondom de West-Friese wateren gebeurt en wat voor ons van invloed kan zijn.

Gaan wij een clubhuis nastreven en evenementen organiseren of een compleet forum opzetten?

Er zal wel communicatie via de mail zijn of eventueel via de site maar meer niet.

Een goed forum bestaat er al en daar zal een extra forum niets aan toevoegen.

Indien nodig zou het wel voor kunnen komen dat we iets gaan doen om onze stem te laten horen of een keer ergens samen komen indien daar toch behoefte aan blijkt te zijn.

Clubhuis….

Tja het water is ons speelveld en de waterkant de kantine.

Surfles?

Nee,er wordt bij de Midget les gegeven en bij het Amstelmeer zit ook een hele goede school.

Kosten lidmaatschap?

Geen,de kosten die er nu gemaakt worden betaal ik zelf en het streven zal zijn deze ook zo laag mogelijk te houden.

Mocht dat op den duur niet haalbaar meer zijn ,dan wil ik kijken of het we het geheel door middel van giften/donaties/sponsoring kosten dekkend zouden kunnen houden en we ons lidmaatschap gratis kunnen houden.

Tevens gaat er dan ook een voorstelrondje de deur uit naar de diverse instanties,gemeentes en shops zodat ze weten dat we er zijn.

Groet,

Ilja